Νέα καταχώρηση

Περιορισμός ευθύνης

27/03/21

Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΟΕ θα ευθύνεται για δόλο και βαριά αμέλεια μόνο στην περίπτωση καθυστέρησης στην ολοκλήρωση παραγγελθέντων υπηρεσιών ή σε περίπτωση ανεπιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγγελίας. Η ηλεκτρονική υπηρεσία της ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΠΕ με την ονομασία aggelies.taxydromos.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν τεχνικά προβλήματα παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον εν λόγω δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΠΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω των ιστοσελίδων του ηλεκτρονικού καταστήματος aggelies.taxydromos.gr.

Οι άνθρωποι της ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΠΕ και της ηλεκτρονικής υπηρεσίας aggelies.taxydromos.gr καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη διαδικασία δημοσίευσης κάθε παραγγελίας σας, όμως δεν φέρουν καμία ευθύνη για την μη δημοσίευση των κειμένων σας στην επιθυμητή από εσάς ημερομηνία σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως π.χ. σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων (σεισμοί, τσουνάμι κ.λπ.), σε περίπτωση προγραμματισμένων ή/και απρογραμμάτιστων απεργιακών κινητοποιήσεων, γενικών ή του κλάδου των εφημερίδων, και γενικά σε κάθε περίπτωση την οποία δεν δύναται να ελέγξει, όπως π.χ. σε περίπτωση απώλειας του κειμένου από το μέσο το οποίο επιλέξατε ή από αμέλεια του μέσου να ολοκληρώσει τη δημοσίευση. Σε περιπτώσεις συνθηκών ανωτέρας βίας, το aggelies.taxydromos.gr, εφόσον ενημερωθεί εγκαίρως, θα επικοινωνεί με το μέσο και εσάς, προκειμένου να λάβετε κάθε σχετική ενημέρωση και σχετική επιστολή από το μέσο (όπου αυτό παρέχεται) για τον λόγο που συνέβη το γεγονός, καθώς και την επόμενη ημέρα που μπορεί να πραγματοποιηθεί η δημοσίευση.

Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΠΕ και η ηλεκτρονική της υπηρεσία aggelies.taxydromos.gr δεν υποχρεούνται να στείλουν αντίγραφα των εφημερίδων με τις καταχωρίσεις και δεν υποχρεούνται να διατηρούν αρχείο των εφημερίδων με τις καταχωρίσεις των εντολέων τους. Η αποστολή των αντιτύπων γίνεται με την εκάστοτε συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία και η ΤΕΚΜΗΡΙΩΗΣ Μ ΕΠΕ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη έγκαιρης παράδοσης από ευθύνη ή αμέλεια δική της. Επίσης, δεν ευθύνονται για άλλες υπηρεσίες ή πληροφορίες που παρέχονται σε εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν προέρχονται από εμάς.