Νέα καταχώρηση

Γενικοί Όροι Χρήσης

27/03/21

O ιστότοπος aggelies.taxydromos.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα καταχώρησης αγγελιών και αναγγελιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η επιχείρηση με την επωνυμία ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ Μ ΕΠΕ με έδρα τον Βόλο και την οδό Δημητριάδος 209 & Αγίου Νικολάου με ΑΦΜ 800482569 και ΔΟΥ Βόλου, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας [email protected]  και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης καταστήματος 2421038600

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site aggelies.taxydromos.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Το site aggelies.taxydromos.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του ή/και τα συναλλακτικά ήθη.

Το site aggelies.taxydromos.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω του ιστότοπου του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αναφέρεται σε παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει πριν από τις αλλαγές αυτές. Για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση, παρακαλούμε ελέγχετε τακτικά τη σελίδα με τίτλο «Όροι Χρήσης» προς την οποία παρέχεται σύνδεσμος στο κάτω μέρος του ιστότοπου. Αποδεδειγμένη ακυρότητα κάποιου όρου ή δικαστική κήρυξή του ως ανίσχυρου δεν επηρεάζει το κύρος των λοιπών ή της παρούσας συμφωνίας στο σύνολό της.